Zoeken naar franse bulldog kennel belgie

Home
franse bulldog kennel belgie
Franse Bulldog Fokkers / Kennels.
Trouw intelligent rustig van nature zeer betrouwbaar en zeer aanhankelijk. Een kleine hond om te zien maar met het karakter van een grote die nergens bang voor is! Kennelnaam Franse Bulldog Kennel v. Naam Erik Sandra Keurentjes. Telefoonnummer 0228 564 745. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij wonen in HoogkarspelNoord Holland en fokken af en toe in huiselijke kring een nestje. Gezondheidkarakter en schoonheid staan bovenaan het lijstje als het om de franse bull gaat.
SEO
Franse Bulldog Buldog pups pup kopen fokker houssin Kuurne België.
Eigenaardig genoeg werd de Franse Bulldog eerst in de Verenigde Staten officieel erkend en niet in Frankrijk of Engeland. In het begin van de 20 eeuw werd de Franse Bulldog het modeobject van de Franse arbeidersklasse en dan vooral in Parijs. Hoewel de Franse Buldog in Frankrijk tegenwoordig minder verspreid is dan vroeger heeft hij gewonnen aan sociale status en zijn zijn baasjes meestal mensen uit de gegoede klasse. Deze Franse Bulldog pups zijn beschikbaar. vrouwtjes staan op een roze/bruin tapijtje de mannetjes op een blauw. blauw met wit bruine pups. wit met zwarte pups. Karakter van de Franse Bulldog. De Franse Buldog is rustig en levendig op de goede momenten.
was droogcombinatie
Franse Bulldog Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
google advertentie kosten
Nederlands.
De op deze link vermelde fokkers zijn allen ondertekenaars van het B.E.B.C.
hyaluronzuur serum
Home.
Omdat we helemaal gek zijn van het ras De franse bulldog willen we aan iedereen laten zien. wat voor een leuke hondjes wij hebben. Al onze hondjes hebben een mooie stamboom en af en. toe krijgen we een nestje franse bulldog pups. Samen met onze vier kinderen zijn we steeds bezig met onze bulletjes. Dit is echt onze hobby waar we steeds met plezier voor klaar staan. Een tripje naar de ardennen of een fikse wandeling in het bos daar houden ze wel van. Maar kijkt u zelf maar en ik hoop dat jullie ook zo van de franse bulldog houden als wij. Met vriendelijke groetjes van fons en linda.
Franse Bulldog fokkers Honden Page.
We zijn lid van de beide rasverenigingen en voldoen aan de voor het fokken gestelde gezondheidseisen. Bekijk de fokker vermelding van De la Digue D'Eté. Franse Bulldog Kennel Wij fokken af en toe een nestje in huiselijke kring. Wij zijn hobbyfokkers en hebben 3 franse bulldogen die regelmatig op show en gehoorzaamheidswedstrijden of een doggy dance wedstrijd te zien zijn. Voor meer info kan je terecht op onze website. Bekijk de fokker vermelding van De bullensteeg. Fokker van Brussels Griffon en Franse Bulldog. Bekijk de fokker vermelding van Amor Dura. Fokker van Franse en Engelse bulldog. Bekijk de fokker vermelding van Bulls of angels.
KBKFB RCBFB.
R OYAL C LUB DU B OULEDOGUE F RAN ç AIS DE B ELGIQUE. Club du race officiel URCSH nr. 348 Fondée en 1937.
KBKFB RCBFB.
CLICK OP DE FOTO VOOR MEER. BEKIJK HIER DE SFEERBEELDEN VAN DEZE FANTASTISCHE DAG. PHOTOS BY NICKY VAN OPSTAL COPYRIGHT. Franse bulldog kennel van Kezona uit de regio Mechelen. CLICK OP DE FOTO VOOR MEER. Onze Duitse vrienden organiseren in september een grootse clubmatch. Een prachtige show in een klassevol kader met internationale keurmeesters. CLICK OP DE FOTO VOOR MEER. MEER INFO EN ONLINE REGISTRATIE.
Rashondenonline franse bulldog bouledogue francais french bulldog bulldoggen franse bouledogues frenchie frenchies pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0495/23 21 27. GSM 32 0479/22 92 90. GSM 32 0468/19 49 32. Tel 32 016/43 46 49. GSM 32 0474/27 78 96. Tel 32 051/21 25 81. GSM 32 0493/50 20 08.

Contacteer ons