Zoeken naar kennel labrador

Home
kennel labrador
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie, lieve, betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen, waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen.
Sea
Labrador kennel van't' Chielewout.
Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien.
elektrische sigaret
JoJaMaCo's' Hof Labrador kennel.
JoJaMaCos Hof Labrador kennel. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot, daarom is ons streven, u met deze site wat dichter bij onze liefde, Labrador Retrievers, te brengen. Wellicht is onze kennel naam in het begin wat lastig uit te spreken.
koffiemachine bedrijf
Home.
Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador, een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel.
werkkleding woerden
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en hebben een kleinschalige kennel in Noord-Brabant. Hondenfokker Meer info. Labrador Kennel Creekwater. Haven Zuidzijde 18 Brouwershaven. Labrador Retriever kennel. Hondenfokker Meer info. Labrador Kennel Budiliumhof. Schoordijk 1 6021 RN Budel. Labrador Retriever kennel.
Labradorkennel Labradorkennel Labradorkennel Labradorkennel van" van" van" van" de de de de Jabolkeshut." Jabolkeshut" Jabolkeshut" Jabolkeshut" menu. titel. onze kennel.
Labradorkennel. van" De de kennel. Onze Jabolkeshut." honden. Nieuws. Puppys. Pups Popke. Pups Wytske. Nakomelingen. Foto's.' Mooie plaatjes. Filmpjes. Vakantie oppas. Contact. Links. Labradorkennel. van" De de kennel. Jabolkeshut." De" liefde van een lab is Pups onbetaalbaar." Wytske. Nakomelingen. Foto's.' Mooie plaatjes. Filmpjes. Vakantie oppas. Contact. Links.
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!

Contacteer ons