Meer resultaten voor labrador kennel

Home
labrador kennel
The Narrow Field's.'
Wij Trudy en Henk Pennings hebben sinds 1992 een kleine kennel. Aan die kennelnaam zijn wij gekomen, doordat de gronddie, om ons huis heen ligt vroeger de smalle dreef the narrow fields werd genoemd. Af en toe fokken wij een nestje uit verantwoorde combinaties volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en Beagle Club Nederland BCN, beiden volgens de eisen gesteld door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied RvB.
ondervloer laminaat vloerverwarming
Labrador Retriever Wikipedia.
The tail and coat are designated distinctive" or distinguishing features" of the Labrador by both the Kennel Club and AKC. 26 28 The AKC adds that true" Labrador Retriever temperament is as much a hallmark of the breed as the otter tail" 26.
http://voyance-amour-eternel.com/magie-voyance.html
Labrador kennel van't' Chielewout.
Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien.
partytent
Home.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een Labrador van onze kennel, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook voor vragen en advies over de Labrador kunt u bij ons terecht. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Labradors kunnen ook in een tocht en vochtvrije kennel buitenshuis gehouden worden, mits u de hond daaraan heeft laten wennen. Sociale omgang andere huisdieren/ kinderen. Die is uitstekend. Labrador Retrievers zijn verdraagzaam naar soortgenoten en andere huisdieren. Ten opzichte van kinderen stellen ze zich meestal geduldig op.
Bruneville's' Labrador Retriever Engelse Stafford Bull Terriër.
Wij zijn een kleine kennel en fokken af en toe een nestje Labradors en/of Engelse Staffords. Het zijn twee totaal verschillende honden qua uiterlijk en karakter maar kunnen het samen o zo goed vinden. Het is ons doel bij beide rassen om een gezonde, rastypische hond met. een fijn karakter te fokken. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Stafford Bull Terrier Club en fokken volgens de regels van deze rasverenigingen.
Kennel roozerakkers uit biest houtakker Labradorforum.
Forumoverzicht Labrador Talk Aanschaf van een Labrador. Kennel roozerakkers uit biest houtakker. Plaats hier alle vragen over de aanschaf van een Labrador. Eerst ongelezen bericht 9 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 2 Lid geworden op: 05/02/17 2050.: Kennel roozerakkers uit biest houtakker.
Brooksvalley U vindt hier alles over onze passie; De Labrador.
Labrador kennel van de Everse" Akkers."
Zofie's' Choice 2015 Design by Josefien-Webdesign. Ons streven is om labradors te fokken met een goede gezondheid, een fijn karakter en uitmuntende werkkwaliteiten. FROM THE GUNDOG FARM. OF THE SPRING COTTAGE. OF ZOFIE'S' CHOICE. NEDERLANDSE LABRADOR VERENIGING. NEDERLANDSE RETRIEVER CLUB.
Welkom Labrador Garden's.'
Tussen de zeven en de acht weken mogen zij het nest verlaten. Ze zijn dan gechipt en hebben een stamboom en een DNA profiel. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en Labrador Kring. Wij werken met het koopcontract van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Labrador Kennel van de Likimaro.
Welkom Labrador Kennel v/d Likimaro. Wie zijn wij? Labrador Kennel v/d Likimaro. Wij zijn de familie van Bragt: Rob, Marlies, en onze twee dochters: Kim en Lisanne. De kennel naam komt van onze voornamen Lisanne, Kim, Marlies en Rob. Wij wonen in een eengezinswoning in Haarlem.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Ook willen we graag wat informatie geven over hoe een labrador is en hoe deze hond in een gezin past. Veel plezier met rondkijken en neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over onze honden of een toekomstig nest.

Contacteer ons