Op zoek naar labrador kennel?

Home
labrador kennel
fan't' detica.
centraal incassobureau
Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Momenteel heb ik 3 labradors, de bruine Jools en Dashing Diva en haar dochter Mace. Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat.
stoere tafels
Welkom Labrador Garden's.'
Tussen de zeven en de acht weken mogen zij het nest verlaten. Ze zijn dan gechipt en hebben een stamboom en een DNA profiel. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en Labrador Kring. Wij werken met het koopcontract van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Pennen bedrukken
Kennel van de Waterlandspolder: jachthond.
CMS Support: PMSoft Nunspeet. Welkom bij de familie Schenk. Eigenaar van de labrador retriever en Engelse cocker spaniel kennel van" de Waterlandspolder. Onze kennel bestaat al ruim 25 jaar. Op deze website is alle informatie te vinden over onze honden.
artiesten boeken
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
Right Valuta Labrador Retrievers.
De pups die we af en toe hebben voldoen dan ook aan de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging, wat inhoud o.a dat ze gecontroleerd zijn op HD OCD, LPC en PRA/Cataract. Daarnaast maken we gebruik van het koopcontract van de NLV. Nog wel leuk om te weten is dat de kennel RIGHT VALUTA genoemd is naar de familienaam van mijn vrouw, deze is namelijk Koers.
Labradorkennel RiJanRangers.
De pupjes groeien op in mijn huisje op de hei, temidden van mensen, groot en klein. Zij worden gesocialiseerd zoals het hoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en van de Labrador Kring Nederland. De pupjes worden volgens hun richtlijnen gefokt.
Labrador retriever Jachthonden.
Met zijn prettige, stabiele, rustige en vriendelijke karakter en zijn werklust is de Labrador niet voor niets al vele jaren de meest populaire jacht en huishond in Nederland. Met zijn wil om de baas te behagen, zijn leergierigheid en zijn intelligentie is de Labrador niet moeilijk op te voeden.
The Narrow Field's.'
Wij Trudy en Henk Pennings hebben sinds 1992 een kleine kennel. Aan die kennelnaam zijn wij gekomen, doordat de gronddie, om ons huis heen ligt vroeger de smalle dreef the narrow fields werd genoemd. Af en toe fokken wij een nestje uit verantwoorde combinaties volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en Beagle Club Nederland BCN, beiden volgens de eisen gesteld door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied RvB.
Labrador kennel van't' Chielewout.
Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien.
Labrador Retriever informatie over het karakter van de Labrador Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Labrador Retriever. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Labrador Retriever fokker of kennel.
Hondenland Twente Van Het Huyerensche Veld Pension, Trimsalon Labrador Kennel.
Pension, Trimsalon Labrador Kennel. Ons pension biedt opvang voor vakantieverblijf, weekendverblijf, maar zeker ook voor dagopvang. Van dagopvang kunt u gebruik maken bij ziekte, werk, maar ook als u een uitje heeft. Dit bedraagt 1000, per hond per dag, ongeacht het ras.

Contacteer ons